1. اردکانی، م. 1381. اثر کودهای بیولوژیک بر کارایی گندم در کشاورزی پایدار. رساله دکتری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات. 2. امام، ی.، و نیکنژاد، م. 1390. مقدمهای بر فیزیولوژی گیاهان زراعی. انتشارات دانشگاه تهران. 571 صفحه. 3. ایران¬نژاد، ح. و ن، شهبازیان. 1383. زراعت غلات. انتشارات کارنو. 354 صفحه. 4. بیاري، ا.، غلامی، ا. و ه. اسدي رحمانی، ه. 1390. مطالعه اثر سویههاي مختلف باکتري¬هاي محرك رشد ازتوباکتر و آزوسپریلیوم بر ویژگی رشد و عملکرد ذرت. نشریه آب و خاك (علوم و صنایع کشاورزي). 25 (1): 10-1. 5. پروانه، ی. 1384. کنترل کیفی مواد غذایی. انتشارات دانشگاه تهران. 332 صفحه. 6. پاینده، خ. و دروگر، ن. 1398. بررسی عملکرد کمی و کیفی ذرت (Zea mayz L.) تحت فواصل مختلف آبیاری و اثر تلفیق قارچ میکوریزا و باکتری¬های حل کننده فسفات. نشریه علمی فیزیولوژی گیاهان زراعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، 11(44): 142-129. 7. توحیدي¬مقدم، ح. ر.، نصري، م.، زاهدي، ح. و قوشچی، ف. 1386 . بهینه¬سازي مصرف کودهاي شیمیایی فسفات به منظور نیل به اهداف کشاورزي پایدار با نهاده کافی در زراعت ذرت. دومین همایش ملی کشاورزي بوم¬شناختی ایران. گرگان، دانشگاه علوم کشاورزي و منابع طبیعی گرگان. 8. خاصه سیرجانی، ع.، فرح بخش، ح.، راوري، س.، پسندي پور، ن. و کرمی، ع. 1390. بررسی مصرف کود بیولوژیک، سولفات روي و کود نیتروژن بر عملکرد کمی و کیفی گندم. مجله پژوهش¬هاي خاك. 5 (2): 135-125. 9. خواجه¬پور، م.ر. 1383 . اصول و مبانی زراعت. مرکز انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان. 386 ص. 10. رجایی، س.، علیخانی، ح. و رئیسی، ف. 1386. پتانسیلهاي محرك رشد سویه هاي بومی ازتوباکتر کروکوکوم روي رشد، عملکرد و جذب عناصر غذایی در گندم. مجله علوم و فنون کشاورزي دانشگاه صنعتی اصفهان. 41: 25-12. 11. رشیدي، ز.، زارع، م.ح.، رجالی، ف. و اشرف مهرابی، ع. 1390. اثر خاك ورزي و تلفیق کودهاي زیستی و شیمیایی بر عملکرد کمی و کیفی گندم نان و فعالیت زیستی خاك تحت شرایط دیم. مجله تولید گیاهان زراعی. 14: 202-189. 12. رمضانپور، م. 1389. چالش ها و ارایه راهکارها به منظور همگانی کردن و مصرف صحیح کودهای بیولوژیک در کشاورزی ایران. اولین کنگره چالش¬های کود در ایران، نیم قرن مصرف. 13. شفاعتی، ف.، اسماعیلی، م.، پیردشتی، ه. و عباسیان. ا. 1391. کاربرد کودهاي زیستی در سطوح مختلف کودهاي شیمیایی نیتروژنه و فسفره بر صفات مرتبط با عملکرد دانه جو. مجله تحقیقات آب و خاك ایران. 43 (2): 293-185. 14. کوچکی، ع. و سرمدنیا، ا. 1382. فیزیولوژی گیاهی. انتشارات دانشگاه مشهد. 389 صفحه. 15. مرادي، م.، سیادت، س.ع.، خاوازي، ك.، ناصري، ر.، ملکی، ع. و میرزایی، ا. 1390 .اثر کاربرد کودهاي زیستی و شیمیایی فسفر بر صفات کمی و کیفی گندم بهاره. مجله اکوفیزیولوژي گیاهان زراعی. 5( )18: 66-51. 16. ملکی نارگموسی، م.، بلوچی، ح.ر.، فرجی، ه. و یدوي، ع. 1392. کودهاي زیستی و شیمیایی نیتروژنه و فسفره بر عملکرد دانه و صفات کیفی ذرت شیرین. نشریه دانش کشاورزي و تولید پایدار. 23(3): 103-89. 17. میرزاشاهی، ک.، اسدی رحمانی، ه.، خاوازی، ک. و افشاری، م. 1392. تاثير دو نوع کودهاي زيستي بر عملکرد گندم آبي در شمال خوزستان. مجله پژوهش های خاک (آب و خاک). 27 (2): 168-159. 18. میرزاشاهی، ک. و نورقلیپور، ف. 1399. بررسی میزان و نحوه مصرف نیتروژن بر کارایی مصرف نیتروژن و عملکرد دانه گلرنگ (Carthamus tinctorius L.). نشریه علمی فیزیولوژی گیاهان زراعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، 12 (47): 63-45. 19. نجاري صادقی، م.، میرشکاري، ب.، باصرکوچه باغ، س و الهیاري، ش. 1387 .تاثیر کودهاي زیستی و شیمیایی نیتروژنه برکارآیی مصرف نیتروژن و شاخص برداشت دو رقم گندم پاییزه. یافته هاي نوین کشاورزي. 3 (2): 203-190. 20. نور محمدي، ق.، سیادت، س.ع. و ع. کاشانی، ع. 1380. زراعت. انتشارات دانشگاه شهید چمران. 132 صفحه.
|